Editia Unu – preview

CINE CÂNTĂ LA EDIŢIA UNU?

Vineri, 27 August

„Shame, shame, shame” dacă n-ai ajuns la Muscel şi nu ţi-ai montat cortul! Am pregătit o porţie zdravănă de rock cu cei de la Progeria, Incipient, Chrom Dioxid, Glissando până pe la miezul nopţii.

NIGHTLOSERS urcă apoi pe scenă să-ţi arate cum să-ţi pierzi întreaga noapte pe ritmuri amestecate de rock-etno-blues. Eşti liber să calci iarba-n picioare cu „Blue suede shoes”!

Membrii trupei C.O.D. vin să aducă un tribut AC/DC cum numai ei ştiu s-o facă. Dar aşteaptă-te la surprize: îi vom auzi cântând şi melodii celebre în discoteci prin anii ’90.

Sâmbătă, 28 august

Cântările încep devreme. Stai pe pajişte, la o bere sau o ciorbă aburindă, să-i asculţi pe cei care s-au înscris la Open Mike. În pauzele pentru probe de sunet ai timp să faci o plimbare prin împrejurimi.

Pe scena cLoverFest urcă în această seară Idol, Stillborn, 9.7 Richter, Up to Eleven, Recycle Bin să-ţi arate cum fac coveruri în sil propriu. Însă concertele nu se termină aici.

The SPiTEFUL au venit tocmai din Portugalia să cânte pe scena de la Muscel. În muzica lor vei recunoaşte influenţe Sepultura, Metallica, Depeche Mode, Nick Cave, sau Morphine.

Desigur că cei de la TROOPER n-au cum să nu cânte piese de pe albumele Iron Maiden, pe când CYFER a pregătit, în stilul său caracteristic, improvizaţii blues-rock.

Duminică, 29 august

Te aşteptăm iarăşi la o cafea sau o ciorbă fierbinte după ce-ai pierdut noaptea la concerte. Microfonul este din nou deschis pentru cei care vor să urce pe scenă.

În închiderea festivalului – Andărcavăr Bend (Târgu Mureş): coveruri pe bune şi parodii pe melodie.

CE SE CÂNTĂ?

AC/DC, Led Zeppelin, Metallica, Judas Priest, Iron Maiden, Skid Row, Whitesnake, Bon Jovi, Wilson Pickett, Depeche Mode, The Champs, Timpuri Noi, Sarmalele Reci  – numai coveruri alese pe spânceană! Dar şi piese proprii.

BILETELE

Se găsesc la intrare. 25 de lei/zi (primeşti o bere) sau 40 lei/3 zile (primeşti trei beri). Reducere pentru elevi – 10 lei/zi, gratuit pentru copiii sub 14 ani.

Instalarea corturilor în zona de camping amenajată în poiana festivalului este gratuită, pe baza biletului. Accesul publicului la festival se va face vineri, 27 august 2010, începând cu orele 16:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

anti-spam: *