Sroscas.ro (Sorin Roşca Stănescu)

Led Zeppelin si AC/DC la cLoverFest în Muscel

Satul Muscel gazduieste primul festival de coveruri rock, cLoverFest, dedicat iubitorilor de muzica buna, cantata live. Led Zeppelin, AC/DC, Metallica, Iron Maiden sunt cateva din trupele ale caror piese vor rasuna pe dealurile Muscelului.

cLoverFest promoveaza atat trupele-tribut, cat si experimentele muzicale, inovatia in materie de coveruri rock si se va desfasura la o altitudine de aproximativ 800 m. Pe scena cLoverFest vor urca pe parcursul celor trei zile (intre 27 si 29 august 2010) trupe rock, blues, punk, trash&groove care au acceptat sa cante piesele altor trupe in varianta proprie.

La cLoverFest si-au confirmat prezenta pana acum Nightlosers, Trooper, Cyfer, Domination, C.O.D, 9,7 Richter, Idol, Incipient, Dutevino, Recycle Bin, Uptoeleven, Progeria, Chromdioxid, Stillborn, Glissando, alaturi de trupa The Spiteful (Portugalia). Sambata vor urca pe scena si alte trupe tinere sau infiintate ad-hoc pentru sectiunea “open mike” a festivalului. Accesul publicului la festival se va face vineri, 27 august, de la ora 15:00, iar pretul unui bilet este de 40 lei pentru toate cele 3 zile de festival si 25 lei pentru o singura zi. Instalarea corturilor in zona de camping amenajata in poiana festivalului este gratuita, pe baza biletului de intrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

anti-spam: *