locul & utile

CUM ajungeți la Muscel

cLoverFest se desfășoară chiar în satul care i-a dat numele.

Foto: Syncrovan

Foto: Syncrovan


Satul Muscel
(atenție, NU este vorba despre Câmpulung-Muscel) este situat la aproximativ 120 de km de Capitală pe drumul Bucureşti-Târgovişte-Pucioasa-Moroeni-Sinaia. Aveți aici o hartă Google.

IMPORTANT:
Pentru cei care au mai fost la festival, dar și pentru cei care vin prima dată
:
De la Casa Roșie alegeți drumul care coboară în dreapta, chiar către satul Muscel.
Căutați marcajele cu trifoi făcute cu șablonul.

Rute cu microbuzul până în Moroieni:
Din București puteți lua microbuzele acestea (de la Autogara IDM Basarab) și pe acestea (de la Autogara Simpa Trans, Str. Alexandru Ioan Cuza, nr.40, zona Gării de Nord);
Din Târgoviște cursele sunt mai dese, cel puțin un microbuz pe oră.
Din Sinaia faceți până la Moroeni doar 35 de minute. Însă există o singură cursă de microbuz, cu plecare de la Gară.
Dacă n-ați mai fost pe la noi, rugați șoferul să vă lase în Moroeni „la Complex”.
De acolo porniți către Muscel (drumul din dreapta, dacă veniți dinspre Târgoviște, pe stânga, desigur, dacă veniți dinspre Sinaia).
Întrebați localnicii, dar, oricum, veți găsi indicatoarele noastre.

MARE ATENȚIE dacă veniți cu maşina:
Vă rugăm fiți atenți la marcajele noastre! La Complex, imediat cum faceţi dreapta (dinspre Târgovişte) sau stânga (dinspre Sinaia) veţi găsi semnalizările noastre pentru parcare. Parcarea – luminată şi păzită –  se află imediat ce aţi intrat spre Muscel, pe dreapta  la piaţa din MOROENI.

#haipejosemaifrumos
Drumul spre Muscel are 6 km de la DN71. Este un drum comunal, care se poate parcurge (aproape) cu orice mașină, DAR, ATENȚIE:

 • vrem să evităm blocarea drumului – este un drum îngust, cu pante mari din loc în loc.
 • nu există locuri de parcare în sat (în Muscel), ci doar la intrarea în sat – maxim 20 locuri
 • pentru cei cu 4×4, nu sunt probleme, vor fi ghidați spre zone inaccesibile, sigur vor fi mulțumiți! 🙂
 • pentru non 4×4 recomandăm parcarea în Moroeni – urmăriți marcajele cLoverFest și tineți cont de „ultimatumuri”.
 • Există în Moroeni câteva mașini dispuse să facă curse spre Muscel. Sunt „transportatori locali” ne-afiliați festivalului.

Vă mulțumim de pe acum pentru înțelegere și (mai ales) pentru cooperare – avem nevoie de acces pentru buna desfășurare a festivalului.
Pentru mai multe detalii
citiți cu atenție legenda hărții de mai jos!

Info:
Porţile se deschid vineri, 2 august 2019, începând cu ora 16:00. Brăţările de acces se pot procura la intrare.
susține cLoverFest și artiștii de pe scenă printr-o donație minimă recomandată – 120 lei (care permite accesul pentru toată durata și toate activitățile din cadrul festivalului). Organizatorii vă vor direcționa în campingurile special amenajate.

CE găsiți la Muscel

După urcuşul din Moroieni către cLoverFest, îți primești brățara de „susținător al festivalului” şi te invităm în camping. Sau direct la bere, la barul QP Pub situat în foișorul de pe stânga.
Trage aer în piept şi priveşte de jur împrejur: o să-ţi placă Muscelul şi aerul de munte. Apoi montezi cortul, doar ai venit cu sacii de dormit şi gaşca de-acasă!
Bucătăria o vezi în dreapta cum intri pe poartă. Oricum o să te ducă de nas mirosul ceaunelor și al grătarelor!

Dacă ai adus vocea, chitara, fluierul, muzicuța te invităm pe scenă – am lăsat microfonul deschis pentru tine! Dar mai sunt și alte evenimente la care poți să participi!

CE îţi trebuie la Muscel

 • Cort, izopren, sac de dormit – sigur și o frontală!
 • Fii sigur că nu ţi-ai uitat acasă echipamentul de munte – bocanci/sandale, polar/pelerină în caz de frig sau ploaie. Nu ne dorim vreme urâtă, însă e mai bine să fiţi pregătiţi cu mai multe rânduri de haine.
 • nu uitați costumul de baie – pentru plajă și/sau pentru la duș.
 • În satul Muscel nu există magazine și nici bancomate. Vă rugăm să vă asigurați că aveți cele necesare când porniți la festival (de la șervețele umede până la țigări sau eventuale medicamente).

FOARTE IMPORTANT:

 • Vă rugăm să respectați curțile în care campați, dar și pe cei din jur – ne dorim să lăsăm curățenie în urma noastră. Și ne mai dorim ca cele trei zile de Muscel să se desfășoare sub semnul prieteniei.
 • Rezervele de apă sunt foarte prețioase în zona montană. Vă rugăm fiți cât de poate de „eco” atunci când folosiți apa din rezervoare (nu lăsați robinetele deschise) și din fântâna satului (nu vă spălați în izvor, nici lângă fântână)

suntem paşnici, dar precauţi

*este interzis accesul la festival cu sticle, obiecte contondente, arme de orice fel, stupefiante şi alte substanţe interzise, ori alte obiecte care pot pune în pericol siguranţa celorlalţi participanţi.

* este interzis accesul cu băuturi alcoolice, mâncare sau băuturi răcoritoare în cantităţi comerciale. Nu de alta, dar ar fi păcat să urcaţi la Muscel cu rucsacul plin, când v-am pregătit mâncare şi băuturi ieftine şi bune, aşa cum v-am obişnuit.

*este strict interzis focul pentru grătare sau de orice alt fel în incinta evenimentului și în campinguri.

*accesul autoturismelor este permis doar până în zonele marcate.
Doar autovehiculele autorizate (organizatori, aprovizionare, echipa de sonorizare) urcă până în incinta festivalului.

Vă așteptăm cu voie bună la poartă!