Metropotam

Festivaluri: Muscel cLoverFest

cLoverFest este un festival de coveruri dedicat iubitorilor de muzica buna, cantata live pe un varf de deal, la sfarsitul verii, dupa ce se strange „cloverul” – trifoiul, cum se zice pe la Muscel.

Festivalul promoveaza atat trupele-tribut, cat si experimentele muzicale, inovaţia in materie de coveruri rock. Trupele sunt invitate sa cante din alte trupe, sa reinterpreteze piese celebre in varianta proprie.

Muscelul (comuna Moroieni, jud. Dambovita) este situat la aproximativ 130 de km de Capitala pe drumul Bucuresti-Targoviste-Pucioasa-Moroieni-Sinaia. Din Moroieni pana in poiana festivalului accesul se face doar urcand pe un drum forestier de 3 km (pe jos sau cu 4×4).

Editia UNU’ a cLoverFest-ului ii are ca invitati pe Nightlosers, Trooper, Cyfer, Domination, C.O.D, 9,7 Richter, Idol, Incipient, Dutevino, Recycle Bin, Uptoeleven, Progeria, Chromdioxid, Stillborn, Glissando, alaturi de trupa The Spiteful (Portugalia).

PROGRAM:

Vineri:
Nightlosers (Cluj Napoca/Bucuresti, blues);
Progeria (Targoviste, metal);
Incipient (Targoviste, metal);
Chromdioxid;
Glissando (Marea Britanie, ambient/shoegaze);
C.O.D. (Bucuresti, metal).

Sambata:
Trooper (Bucuresti, metal);
Cyfer (Bucuresti, blues/funk);
The Spiteful (Portugalia, metal);
Recycle Bin (Bucuresti, punk);
Up To Eleven (Bucuresti, grunge/metal);
Idol (Bucuresti, metal);
9.7 Richter (Bucuresti, metal/thrash);
Stillborn.

Duminica:
AndarCavar Band (Targu Mures, parody).

Preţul unui bilet este de 40 lei pentru toate cele 3 zile de festival, 25 lei pentru o singura zi. Elevii beneficiaza de reducere, acces gratuit pentru copiii sub 14 ani.

Instalarea corturilor in zona de camping amenajata in poiana festivalului este gratuita, pe baza biletului cumparat la intrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

anti-spam: *