Yazee.ro

In perioada 27 – 29 august, la Muscel va avea loc prima editie a festivalului Muscel cLoverFest. Prima editie a festivalului ii va avea ca invitati pe Nightlosers, Trooper, Cyfer, Domination, C.O.D, 9,7 Richter, Idol, Incipient, Dutevino, Recycle Bin, Uptoeleven, Progeria, Chromdioxid, Stillborn, Glissando, si The Spiteful, veniti din Portugalia.
In cea de-a doua zi a festivalului, printre probe de sunet, vor urca pe scena si alte trupe tinere sau infiintate ad-hoc pentru sectiunea de open mike a festivalului.
Muscelul (comuna Moroieni, jud. Dambovita) este situat la aproximativ 130 de km de Capitala, pe drumul Bucuresti-Targoviste-Pucioasa-Moroieni-Sinaia. Din Moroieni pana in poiana in care se va desfasura festivalul accesul se va face pe un drum forestier de 3 km.
Pretul unui bilet este de 40 lei pentru toate cele 3 zile de festival si 25 lei pentru o singura zi. Elevii beneficiaza de reducere iar copii sub 14 ani vor intra fara a plati taxa de acces. Instalarea corturilor in zona de camping amenajata in poiana festivalului este gratuita si se va face pe baza biletului cumparat la intrare.
mai multe info: www.cloverfest.com
posted by Jay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

anti-spam: *