clover al zecelea

#cloverfest #alzecelea #haicucortu #haipejosemaifrumos

cloverfest al zecelea ne amintește de începuturi. În 2009, la ediția zero, porneam acest festival de la un foc de tabără. Ne doream să aducem împreună prietenii, muzica bună, pasiunea pentru munte și drumeții (#haipejosemaifrumos). Am schimbat de două ori locația, dar tot la Mușcel am rămas. Prieteni s-au mai adăugat pe drum și se numesc „muscelofani”.

Încă lucrăm la clover al zecelea (dar nu cel din urmă), așa că așteptați-vă la surprize în următoarele săptămâni: vă vom ține la curent cu programul!

Programul concertelor: 

vineri, 3 august: SINOPTIK, Cardinal
sâmbătă, 4 august: TBA

OPEN MIKE: Așteptăm tineri curajoși să se înscrie la open mike pentru a deschide concertele de după masă.

Activități conexe: Expoziții și ateliere de pictat pe lemn, ateliere de creație și ceramică, întâlniri cu actorii prin „pădurea magică”.

Nu e nevoie să urcați cu rucsacul plin, veți găsi porții îndestulătoare (la prețuri decente) la barul și bucătăria din grădină.

clovershop-ul va fi deschis pe toată durata festivalului. Puteți vedea modelele de tricloveruri rock edition AICI

Detalii despre acces, reguli și cele necesare pentru festival găsiți AICI.

Bilet Artist support = donație minimă recomandată. *brățara cloverfest permite accesul pe întreaga durată a festivalului și participarea la toate evenimentele. Intrare liberă pentru copiii cu vârste între 0-14 ani. Liceenii (14-18 ani) beneficiază de reducere 25% pe baza carnetului de elev.

Pentru detalii și update-uri intrați cu încredere pe pagina de facebook Muscel cloverfest și pe pagina evenimentului. Nu vă sfiiți să dați un share! 🙂