clover opt 2017

#haicurocku   #haicucortu   #haipejosemaifrumos

cloverfest al 8-lea aduce rock-ul în curtea de la Mușcel. Luna Amară vine pentru prima dată la festival cu un concert care va răsuna sub clar de lună în prima seară de festival. Timișorenii de la Survolaj au schimbat fața rock-ului postdecembrist și au făcut istorie în festivalurile anilor ’90. Trupa s-a reunit pentru a sărbători „prin muncă” aniversarea a 30 de ani de la înființarea Survolaj, și susțin primul concert la noi la festival

header-web

Programul concertelor: 

vineri, 4 august: LUNA AMARĂ, Gray Matters, Fără Vise
sâmbătă, 5 august: SURVOLAJ, Melting Dice, Cardinal, After Work 

OPEN MIKE: Așteptăm tineri curajoși să se înscrie la open mike pentru a deschide concertele de după masă.

trupe-web

Activități conexe: Expoziții și ateliere de pictat pe lemn, ateliere de creație, întâlniri cu actorii prin „pădurea magică”.

Nu e nevoie să urcați cu rucsacul plin, veți găsi porții îndestulătoare (la prețuri decente) la barul și bucătăria din grădină.

clovershop-ul va fi deschis pe toată durata festivalului. Puteți vedea modelele de tricloveruri rock edition AICI

Detalii despre acces, reguli și cele necesare pentru festival găsiți AICI.

Bilet Artist support = donație minimă recomandată – 80 lei (stai cât vrei)*brățara cloverfest permite accesul pe întreaga durată a festivalului și participarea la toate evenimentele. Intrare liberă pentru copiii cu vârste între 0-14 ani. Liceenii (14-18 ani) beneficiază de reducere 25% pe baza carnetului de elev.

Pentru detalii și update-uri intrați cu încredere pe pagina de facebook Muscel cloverfest și pe pagina evenimentului. Nu vă sfiiți să dați un share! 🙂