evenimente conexe

Pe timp de noapte vă promitem concerte unul şi unul. Dar nici peste zi nu-i vreme de stat. Lăsăm microfonul deschis pentru amatori şi trupe tinere, iar pentru artişti şi fotografi am pregătit un vernisaj. cLoverFest e bike friendly anul acesta, aşa că vă invităm pe un traseu MTB. Dacă e prea cald (sau dacă aveţi chef să leneviţi) poftiţi în livada cu hamace. Nici copiii nu se vor plictisi anul acesta!

open mike/ new entry section

Scenă deschisă publicului. Amatorii sunt invitați să cânte coveruri. Secțiune dedicată trupelor tinere sau formate ad-hoc. În curand vom anunţa regulamentul de înscriere .

cLoverFest pe două roţi

Ediţia Doi este bike friendly. Pentru pasionaţii de MTB avem un drum numai bun de cucerit. Iar sâmbătă dimineaţa vă propunem o expediţie pe două roţi cu plecare din poiana festivalului. Treasure hunting inclus. Trimite-ne un mail pe adresa muscel.cloverfest@gmail.com cu subject “bike” pentru a te înscrie pe lista expediţiei desfăşurate în împrejurimile Muscelului.

wood be nice

Expoziţie de fotografie la Muscel. „Vernisajul” proiectului Wood Be Nice, primul proiect coerent de transpunere a imaginii pe lemn masiv, va dura trei zile. Lucrările sunt semnate de Daniel Loagăr, Andrei Cornea, Victor Dumitrescu, George Vişan, Livia Ştefan, Tatiana Volontir.

swing on… în livadă

Pentru amatorii de umbră prietenii noştri de la Minor Swing aduc la Muscel hamace colorate numai bune de agăţat în nucii din livadă. Swing on! Şi dacă vă place puteţi cumpăra unul pentru acasă.

body painting pentru copii şi nu numai – trifoi, margarete, arici, gărgăriţe şi alte desene năstruşnice inspirate din peisajul muscelean.

târg de produse agro alimentare: sătenii vă invită să degustaţi preparatele tradiţionale specifice zonei.

cLoverShop: căutaţi tricourile cu trei foi ale Ediţiei Doi!

food & drink

La bucătăria din poiană vă pregătim omlete, ciorbe la ceaun, frigărui şi alte preparate pe grătar. Ieftin şi bun, aşa cum v-am obişnuit. Din zori până târziu în noapte vă invităm la terasă „să citiţi” în cafele şi printre (multe) rânduri de beri. Apoi mai cereţi un rând…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

anti-spam: *