cLoverFest mai are un „singur Doors”

Ediţia Doi Muscel cLoverFest se încheie cu un concert „tomnatic” promis de-astă vară.

Muscel cLoverFest vă invită duminică, 20 noiembrie, în pub-ul La Scriitori din Târgovişte (str. Justiţiei, nr. 7) pentru concertul Acoustica – Daniel-Silvian Petre & Emil Kindlein promis în cadrul festivalului. Evenimentul realizat de Fundația Sargetia începe la orele 20:00. Intrarea liberă.Furtuna iscată în a doua zi de cLoverFest a avariat scena şi aparatura pentru sonorizare, ploaia făcând ca drumul dinspre Moroieni spre Muscel să fie impracticabil pentru mai bine de 8 ore. Având în vedere condiţiile (meteo şi de acces) nefavorabile, organizatorii au decis ca trupa timișoreană, să fie întoarsă din drum, cu promisiunea ca acest concert să fie reprogramat.

Drept revanșă, organizatorii cLoverFest propun pe 20 noiembrie, la exact trei luni de la concertul care urma să se desfășoare în ultima zi a festivalului, o încheiere a Ediției Doi.

Daniel-Silvian Petre & Emil Kindlein sunt invitați pe scena La Scriitori, din Târgovişte, pentru a onora promisiunea făcută publicului prezent la Muscel.

Cei doi muzicieni prezintă duminică, 20 noiembrie, începând cu orele 20:00, proiectul Acoustica – Mai am un singur Doors. Acesta cuprinde reinterpretări originale ale unor piese cunoscute din repertoriul Tom Waits, Nirvana, Johnny Cash sau The Doors. Textele pieselor în limba română sunt semnate de către Daniel-Silvian Petre.

Muscel cLoverFest, concertul de încheiere a Ediției Doi:

Cine? Daniel-Silvian Petre & Emil Kindlein în concertul Acoustica – Mai am un singur Doors

Unde? Târgoviște, La Scriitori (str. Justiției 7).

Când? Pe 20 noiembrie, orele 20:00.

Condiții meteo și alte avertismente: Furtună pe corzi de chitară, ploaie în pahare. Intrarea liberă.
Eveniment organizat de Fundația Sargetia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

anti-spam: *