cLoverFest vă servește sarmalele reci

Muscel cLoverFest vă serveşte Sarmalele Reci

Ediţia Doi Muscel cLoverFest s-a încheiat. Însă concertele continuă.

MuscelcLoverFest vă invită joi, 1 septembrie, la terasa La Scriitori din Târgovişte (str. Justiţiei, nr. 7) pentru Sarmalele Reci promise în cadrul festivalului. Concertul „hors festival”, realizat cu sprijinul agenţiei admosfera, începe la orele 20:00. Intrarea liberă.

Furtuna iscată în a doua zi de cLoverFest a avariat scena şi aparatura pentru sonorizare, ploaia făcând ca drumul dinspre Moroieni spre Muscel să fie impracticabil pentru mai bine de 8 ore. Având în vedere condiţiile (meteo şi de acces) nefavorabile, organizatorii au decis ca trupa Sarmalele Reci, care pornise deja către Muscel, să fie întoarsă din drum.

Cu aceeaşi părere de rău au fost anulate şi concertele Petre & Kindlein Acoustic Experience (programat pentru duminică, în încheierea festivalului) precum şi ale altor trupe tinere propuse pentru secţiunea Open Mike.

După furtuna din data de 20 august, concertele din cadrul festivalului au continuat cu trupele aflate deja pe platoul muscelean. Cu sprijinul artiştilor de la Partizan, Nişte Băieţi şi C.O.D şi al echipei de sonorizare, organizatorii au propus publicului o scenă „de avarie” montată lângă terasa de pe pajişte. În ciuda vremii, concertele şi jam session-urile au făcut ca valea să răsune până în zorii zilei de duminică.

Vă propunem pe 1 septembrie un after-party cu Sarmalele Reci, La Scriitori, în Târgovişte, pentru a onora promisiunea făcută înainte de cea de-a doua ediție.

admosfera este sponsor oficial al evenimentului. Eveniment realizat cu sprijinul Radio Minisat.

Un al doilea concert „after-party” susţinut de Petre & Kindlein Acoustic Experience va fi programat (şi anunţat) în curând.

Cum a fost la Ediția dOI

Ediţia Doi a singurului festival de coveruri din România s-a desfăşurat în perioada 19-21 august 2011, în satul Muscel (comuna Moroieni), judeţul Dâmboviţa.

În prima seară de festival au urcat pe scena de la Muscel trupele Gang Band Acoustic, Panic Depression, Adi Manolovici Syndikate, Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte, Coming Back to Live. Concertele au început la orele 20:30 şi s-au încheiat – în acorduri de Bolero – la 5 dimineaţa.

A doua zi a festivalului a început cu omlete pe grătar, cafea şi bere la umbra terasei. Pe pajiştea de la Muscel s-au organizat o expediţie mountain bike, un atelier de pictură pentru copii, expoziţia de fotografie pe lemn Wood Be Nice, iar în nucii din livadă au fost montate hamacele Minor Swing.

După furtuna iscată în jurul orelor 14:00, trupele prezente deja la festival şi-au acordat tot sprijinul pentru continuarea concertelor, chiar şi în formula „scenă de pub”. În seara de 20 august au cântat la Muscel formaţiile C.O.D., Nişte Băieţi şi Partizan. După miezul nopţii, artiştii au răspuns cu mult entuziasm invitaţiei la jam session, schimbând cu spontaneitate formula trupelor de pe scenă. Chiar şi catering managerul festivalului, Claudiu, a cântat la tobe alături de doi dintre membrii trupei C.O.D şi doi Partizani. În zorii zilei Robin şi Suedezu (Partizan) interpretau ad-hoc coveruri după „Paint it Black”.

Duminică a fost o zi cu soare, aşa că trupa Glissando a putut urca pe scena cLoverFest, aşa cum fusese programat. Alături de ei s-au încumetat să urce pe scenă alte trupe tinere – la secţiunea Open Mike. În încheierea festivalului a avut loc un nou jam session între membrii trupelor Partizan, Nişte Băieţi, Glissando.

La Ediţia Doi Muscel cLoverFest au fost prezenţi 350 de participanţi, alţi 250 întorcându-se din drum din pricina condiţiilor meteo. Pe scena de la Muscel s-a cântat live 24 de ore, artiştii invitaţi în cadrul festivalului acceptând cu entuziasm şi invitaţia la jam-session.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

anti-spam: *