Metropotam

cLoverFest, 27-29 august, Muscel

Editia Unu’ din cLoverFest se intampla pe un varf de deal din Muscel, comuna Moroieni, Dambovita, la sfarsitul verii, intre 27-29 august, „dupa ce se strange cloverul, sau trifoiul, cum ii zice pe la noi.” Editia Unu’ nu-i insa prima, anul trecut a avut loc Editia Zero, care a testat acustica dealurilor Muscelului si a tras concluzia ca pe acolo rasuna bine si chitara rece langa focul de tabara, dar si Led Zepp-ul ori Iron Maiden-ul.
N-au cantat chiar acestia acolo, pentru ca Festivalul c(L)over-ului e un festival de coveruri, unde se promoveaza atat trupe tribut, cat si experimente muzicale: trupele invitate sunt incurajate sa reinterpreteze piese celebre in varianta proprie.

Pe cine vom vedea si asculta la umbra de trifoi: Nightlosers, Trooper, Cyfer, Domination, C.O.D, 9,7 Richter, Idol, Incipient, Dutevino, Recycle Bin, Uptoeleven, Progeria, Chromdioxid, Stillborn, Glissando, alaturi de trupa The Spiteful (Portugalia), iar sambata si duminica, printre probe de sunet, vor urca pe scena si alte trupe tinere sau chiar infiintate ad-hoc pentru sectiunea de open mike a festivalului.

Invitatii au fost deja luati la intrebari despre ce intentioneaza sa cante, despre ce piese preferate au de la alte trupe (pe care la randul lor le canta in concerte) si ce inseamna acest prichindel de festival pentru ei. Trooper (care poarta oricum numele piesei Iron Maiden) s-au bucurat ca exista un festival si in Dambovita, chiar daca e singur si mic deocamdata, si ii ureaza la mai multi ani. Cyfer, cu experienta lui de organizator de seri open mike in Big Mamou, se bucura deja de momentele de scena deschisa inclusiv amatorilor, C.O.D. pregatesc tribut AC/DC, The Spiteful au pe lista Pantera si Machine Head, iar Progeria vin cu Sepultura si Paradise Lost. Puteti citi in intregime raspunsurile artistilor pe site-ul cloverfest.

Pretul unui bilet este de 40 lei pentru toate cele 3 zile de festival, 25 lei pentru o singura zi. Elevii beneficiaza de reducere, iar copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Instalarea corturilor in zona de camping din poiana festivalului este gratuita, pe baza biletului cumparat la intrare.

Cum se ajunge la cLoverFest:
Muscelul (comuna Moroieni, jud. Dambovita) este situat la aproximativ 130 de km de Capitala pe drumul Bucuresti – Targoviste – Pucioasa –

Moroieni – Sinaia. Din Moroieni pana in poiana festivalului accesul se face urcand pe un drum forestier de 3 km (pe jos sau cu masina mai solida). Aveti si harta, iar detalii suplimentare gasiti pe site-ul festivalului: cloverfest.com.
by Cristina Petrescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

anti-spam: *