Rockul.info

Muscel cLoverFest Editia I 27 – 29 august 2010

Primul festival de coveruri rock va avea loc in satul Muscel si va aduna de-a lungul a 3 zile multa muzica buna, coveruri care vor rasuna pe un varf de deal.

La prima editie cLoverFest din satul Muscel isi vor da intalnire urmatoarele trupe: nighlosers, progeria, incipient, chromdioxid, glissando, c.o.d(asta e programul de vineri), dupa care urmeaza(asta sambata) Trooper, cyfer, the spiteful, recycle bin, up to eleven, idol, 9,7 richter, stillborn, iar vineri va intalniti cu andarcavar bend.

Ac/Dc, Iron Maiden, Metallica, Led Zeppelin sunt doar cateva trupe cu a caror muzica va veti intalnii tocmai in satul muscel unde puteti merge linistiti cu corturile, sunt locuri pentru asa ceva, mai bagati cate o ciorba, cas si bere multa ca este de unde.

Cazare: cum iti asterni singur. Adica: cortul, sacul de dormit si izoprenul de-acasa. Locul de campare e asigurat!

*Instalarea corturilor în zona de camping amenajată în poiana festivalului este gratuită, pe baza biletului de intrare.

Bilete: se gasesc la intrare. 25 de lei/ seara sau 40/festival. Stai la Muscel o zi – primesti o bere. Stai tot festivalul -primesti trei.

*Elevii beneficiază de reducere, acces gratuit pentru copiii sub 14 ani.

De-ale gurii: ciorbe la ceaun, cas si alte “afumaturi”. berea va curge … din dozator

Merita sa va luati o mini vacanta daca tot sunteti prin preajma si fiind ceva unic pentru Romania interesul ar trebuii sa fie mai mare.

Pentru mai multe detalii si pentru a fii cat mai proaspeti cu detalile accesati cu incredere situl dedicat acestui eveniment www.cloverfest.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

anti-spam: *