Ştirile Pro Tv.ro

Iron Maiden si AC/DC pe dealurile Muscelului: festival de covers cLoverFest

Prieteni, muzica live, atmosfera de pub si aer de munte. Asta promit organizatorii festivalului de coveruri rock, „CLoverFest”. Trupele invitate pe scena de la Muscel vor reinterpreta piese celebre in varianta proprie.

Evenimentul va avea loc in perioada 27-29 august 2010, la 3 km de centrul comunei Moroieni (jud. Dambovita) pe un drum de tara.Timp de trei zile, pe scena vor urca trupe rock, blues, punk, trash&groove care au acceptat sa cante piesele altor trupe celebre, dar in varianta proprie. La cLoverFest si-au confirmat prezenta pana acum Nightlosers, Trooper, Cyfer, Domination, C.O.D, 9,7 Richter, Idol, Incipient, Dutevino, Recycle Bin, Uptoeleven, Progeria, Chromdioxid, Stillborn, Glissando, alaturi de trupa The Spiteful (Portugalia).

Festivalul nu este destinat celor care nu se simt bine daca nu dorm intr-o camera de hotel, pentru ca la Muscel … cazarea depinde de fiecare: cum iti asterni, asa dormi! Adica: cortul, sacul de dormit si izoprenul de-acasa. Locul de campare este insa asigurat!

Instalarea corturilor in zona de camping, amenajata in poiana festivalului, este gratuita, pe baza biletului de intrare.

Nightlosers

Biletele se pot cumpara chiar de la fata locului si costa 25 de lei pentru o seara sau 40 de lei pentru tot festivalul. De asemenea, dupa cum promit organizatorii: „stai la Muscel o zi – primesti o bere. Stai tot festivalul -primesti trei.”

Nu in ultimul rand, „elevii beneficiaza de reducere”, iar copiii sub 14 ani (care au parinti atat de ingaduitori) beneficiaza de gratuitate.

De-ale gurii: ciorbe la ceaun, cas si alte “afumaturi”. Berea va curge … din dozator. Mai multe detalii si pe site-ul oficial al evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

anti-spam: *