Adevărul – Târgovişte

Invitaţie la distracţie. “MUSCEL cLoverFest”, 27-29 august, a doua ediţie

Iubitorii de coveruri sunt aşteptaţi “în vârful dealului” să bea bere şi să se simtă bine ascultând muzică de calitateIdeea minunată a “cLoverFest” a luat naştere în jurul unui foc de tabară, într-un cerc de prieteni consumatori de nopţi albe, rock, ture de munte, “coclauri”, linişte…

În perioada 27-29 august, toţi cei care iubesc muzica bună şi distracţia nu trebuie să stea acasă. “Muscel cLoverFest”, primul festival de coveruri din România, a ajuns la cea de-a doua ediţie. Festivalul este dedicat iubitorilor de muzică bună, cântată live, pe un vârf de deal.

Evenimentul are loc în satul Muscel, comuna Moroieni, situat la aproximativ 130 de km de Capitală, pe drumul Bucureşti-Sinaia. Din Moroieni până în poiana festivalului accesul se face doar urcând pe un drum forestier de trei kilometri iar urcuşul către zona de camping a cLoverFest-ului se face pe jos sau cu autoturisme 4×4. “Festivalul s-a născut din câteva discuţii în jurul unui foc de tabără, într-un cerc de prieteni aventuroşi, consumatori de nopţi albe, rock, bere, ture de munte, “coclauri”, linişte… De la idee la realizarea ediţiei “Zero” a cLoverFest-ului (28-30 august 2009) a fost nevoie doar de două săptămâni”, ne-a declarat Ovidiu Florea, unul dintre organizatorii festivalului.

Ediţia-pilot a festivalului a însemnat live rock&blues&punk departe de oraşe, la cort, improvizaţii organizatorice şi muzicale timp de trei zile în decorul subcarpatic al Muscelului. “Coverurile şi experimentele muzicale stau la baza cLoverFest-ului, fie că este vorba despre fusion, jam-session-uri sau de Mozart cântat la chitară electrică”, mai spune Ovidiu Florea.

Cine cântă la Coverock Edition – 2010

Muscel cLoverFest, ediţia de anul acesta, îi aduce la Muscel între 27 şi 29 august  pe “Nightlosers”, “Trooper”, “Cyfer”, “The SPiTEFUL” (Portugalia), “Recycle Bin”, “C.O.D”., “9.7 Richter”, “Incipient”, “Up to Eleven”, “Idol”, “Stillborn”, “ChromDioxid”, “Progeria”, “Glissando” şi “Andarcavarbend”.

Accesul publicului la festival se va face vineri, 27 august, începând cu ora 15:00, pe baza biletelor cumpărate la intrare.

Preţul unui bilet este de 40 lei pentru toate cele 3 zile de festival sau 25 lei pentru o singură zi. Elevii beneficiază de reducere iar copiii sub 14 ani au accesul gratuit. de George Enache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

anti-spam: *